Z-profil d.o.o.

Dobro došli!

Ukoliko želite Vašem životnom ili pak poslovnom prostoru udahnuti novi život došli ste na pravo mjesto.

Hrvatska tvrtka Z-profil d.o.o. iz Zagreba za Vas izvodi sve vrste završnih radova u građevinarstvu, gdje prvenstveno polažemo pažnju na kvalitetu izvedenih radova te poštivanje zadanih rokova.

Više od 30 godina naše pristunosti u građevinskoj industriji utemeljeno je na neprestanom razvoju kako naše tvrtke tako i njezinih zaposlenika.

Vrijedne ljudske potencijale s kojima raspolažemo stalno usavršavamo u skladu sa suvremenim tehnologijama koje nas potiču na nove ideje i procese. Neumorno ulaganje u zaposlenike i nove tehnologije te integriranja tih dvaju ključnih resursa jamstvo su kvalitete naših izvedbi sada i u budućnosti.

Prilikom izvedbe radova koristimo samo vrhunske materijale renomiranih svjetskih proizvođača. U prilog tome govori trideset godišnja tradicija te veliki broj renomiranih objekata po cijeloj Hrvatskoj.

U našoj firmi radi veliki broj vrsnih montera s bogatim iskustvom iz Hrvatske i Njemačke, arhitekti te građevinski inžinjeri. Zajedno s našim podizvoditeljima za elektroinstalaterske, ličilačke, stolarske, klimatizerske i druge radove možemo ispuniti i najsloženije zahtjeve na poslovima završnih radova u građevinarstvu.

Pouzdanost koju pružamo pri svakom našem kontaktu i kvaliteta na kojoj nastojimo ono je što nas čini dostojnim partnerom u izgradnji različitih projekata. Pouzdanost i kvaliteta naše su temeljne vrijednosti od kojih polazimo.

Obratite nam se s povjerenjem jer mi imamo prava rješenja za Vas.

Z-profil referenca

Više od 30 godina naše pristunosti u građevinskoj industriji utemeljeno je na neprestanom razvoju kako naše tvrtke tako i njezinih zaposlenika.

099 / 23 47 333

zpprodaja@z-profil.hr

Posjetite nas

Tvrtke iz naše grupacije

Z-profil prodaja d.o.o.
ZP automobili d.o.o.